Přípravky


Péče o pleť


Kosmetické ošetření


Kvalita


WALA


Prodejna a kosmetické studio


Eshop

Glosář složení


A B C Č D Ď E Ě F G H I J K L M N O P Q R Ř S Š T Ť U V X Y Z Ž
 
český název obsažen v produktu deklarace INCI popis
Sacharosa- stearát (Sucrose Stearate) Krémová maska
Vilínový sprchový krém
Růžový sprchový krém
Citrónový sprchový krém
Rašelinový olej s levandulí
Regenerační krém
Regenerační sérum
Růžový deodorant roll-on
Sucrose Stearate, Sucrose Distearate, Sucrose Laurate Rostlinného původu. Emulgátor a pleťový kondicionér.
Sacharosadistearát (Sucrose Distearate) Rostlinného původu. Vyhlazující přísada, emulgátor.
Sacharosalaurát (Sucrose Laurate) Rostlinného původu. Emulgátor, surfaktant, pleťový kondicionér.
Santal bílý (Santalum album) Santalum album Éterické oleje se získávají ze dřeva santalu bíleho.
Santalová voda (Santalum album distillate)
Sedmikráska (Bellis perennis) Napařovací lázeň
Pleťové tonikum Speciál
Intenzivní kúra 01, 05
Bellis Perennis Extract Sedmikráska je léčivá bylina s protizánětlivými a antiseptickými vlastnostmi. V ředěné, rytmizované formě.
Sedmikráska chudobka (Bellis perennis) Sedmikráska je nízká, léčivá bylina s protizánětlivými a antiseptickými vlastnostmi. Je vhodná na mastnou, nečistou pleť.
Sezamový olej (Sesamum indicum) Růžový krém light

Sesamum Indicum Oil Olej získávaný ze semen Sesamum indicum obsahuje převážně glyceridy mastných kyselin – linolové, olejové, palmitové a stearové. Působí jako vyhlazující přísada, vlasový a pleťový kondicionér |
Slída (Mica CI 77288) Růžová maska
Bronzing Powder
Korektor 01, 02, 03
Oční stíny Solo 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09
Pleťová kúra
Kajal Eyeliner 01, 03, 04, 05
Lip Colour 01, 02, 03, 04
Lip Gloss 01, 04
Konturovací tužka 03, 06
Rtěnka 01, 02, 04, 06, 07, 09, 11
Pudrová růž 01, 02, 03
Lipstick 01, 02, 04
Sypký pudr "Finale Leggero"
Kompaktní pudr "Finale Compact"
Volume Mascara 02-04
Mica Slída je v přírodě se vyskytující minerál (silikát), který vytváří tenké, perleťové, lesklé vrstvy. Používá se jako perleťový pigment.
Slída (Mica) Slída v ředěné, rytmizované formě.
Slunečnice roční (Helianthus annuus) Pleťová kúra Helianthus Annuus Extract Výtažek ze slunečnice, v ředěné, rytmizované formě.
Slunečnicový olej (Helianthus annuus) Krémová maska
Zklidňující maska
Bříza Arnika pěstící olej
Citrón Lemongrass pěstící olej
Mandle Třezalka pěstící olej
Růžový pěstící olej
Trnkový pěstící olej
Helianthus Annuus Seed Oil Olej vylisovaný ze semen slunečnice působí jako vyhlazující přísada a pleťový kondicionér.
Směsné triglyceridy oktanové kyseliny a dekanové kyseliny (Caprylic/Capric Triglyceride) Oční stíny Solo 01-09
Paleta očních stínů 01, 02, 03, 04
Kajal Eyeliner 01, 02, 03, 04, 05
Tužka na rty 01, 02, 03, 05, 06
Caprylic/Capric Triglyceride Surfaktant (povrchově aktivní látka) přírodní mastné kyseliny kaprylové a kaprinové vyskytující se v kokosovém oleji. Vyhlazující přísada/rozpouštědlo.
Sodium thiosulfate
Sodné soli mastných kyselin jádrového oleje (Sodium Kernelate) Mýdlový základ z ekologicky pěstovaných rostlin.
Sodné soli mastných kyselin kokosového oleje (Sodium Cocoate) Mýdlový základ z kokosového oleje z ekologicky pěstovaných rostlin.
Sodné soli mastných kyselin olivového oleje (Sodium Olivate) Mýdlový základ z olivového oleje z ekologicky pěstovaných rostlin.
Sodné soli mastných kyselin palmojádrového oleje (Sodium palm kernelate) Působí jako surfaktant, čistící přísada a emulgátor v přípravku.
Sodné soli mastných kyselin palmového oleje (Sodium Palmate) Mýdlový základ z palmového oleje z ekologicky pěstovaných rostlin.
Soja (Glycine soja) Výtažek získávaný ze sojových bobů. Zvlhčující a zjemňující přísada.
Solanka (Sales)
Sorbitol (Sorbitol) Zubní pasta Citrisol
Eyeliner liquid brown
Eyeliner liquid black
Mascara modrá, hnědá, černá
Zubní pasta Meliamint
Ústní voda
Meruňka Rakytník šampón
Makadamia Pomeranč šampón
Jojoba Ibišek kondicionér
Volume Mascara 01-04
Sorbitol Sorbitol je náhradní sladidlo, které se získává z ovoce (třešně, hrušky). Působí jako zvlhčovací přísada, kondicionér a stabilizátor přípravku.
Sporýš lékařský (Verbena Officinalis) Sporýš lékařský je ohrožený druh byliny. Používá se pro své osvěžující a protizánětlivé účinky.
Stearát hořečnatý (Magnesium Stearate) Bronzing Powder
Paleta očních stínů 01, 02, 03, 04
Oční stíny Solo 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09
Pudrová růž 01, 02, 03
Kompaktní pudr
Magnesium Stearate Stearát hořečnatý je sloučenina přírodní kyseliny hořečnaté a stearové.Používá se jako základ přípravků a dodává jim hladkou, přírodní konzistenci.
STÍN 02
STÍN 03
STÍN 04
Stříbro (Silver) Pleťová kúra
Intenzivní kúra 01
Silver Stříbro v ředěné, rytmizované formě.
Styrač (Styrax Benzoin) Styrač je středně velký strom s vonnými bílými květy. Poraněním strom produkuje mléčnou šťávu, která na vzduchu tuhne v benzoe. Používá se k parfemaci a k léčebným účelům.
Sůl (Sodium chloride) Pleťová kúra
Pleťová kúra Sensitiv
Sodium Chloride Izotonický roztok kuchyňské soli.
Sulfátovaný ricinový olej (Sulfated Castor Oil) Citrónová kopel
Jehličnanová koupel
Levandulová koupel
Rozmarýnová koupel
Šalvějová koupel
Sulfated Castor Oil Mnohostranný sulfátovaný ricinový olej působí jako emulgátor, čistící a zvlhčující přísada a surfaktant.
Světlík lékařský (Euphrasia officinalis) Obklady na oční víčka
Eyeliner liquid black
Eyeliner liquid brown
Mascara modrá, hnědá, černá
Volume Mascara 01, 02, 03
Euphrasia Officinalis Extract Světlík je letnička se světle fialkovými květy připomínající macešky. Má harmonizující, hojivé a tišivé vlastnosti. Již po staletí se používá při očních problémech. V kosmetice Dr. Hauschka se používá výtažek z kvetoucí rostliny.


Home | Kontakt | English | International | Mapa stránek | Copyright 2009 Smetana s.r.o., powered by PureHTML